Houd je van technologie, games én challenges? En wil jij jezelf én jouw digitale skills verbeteren en anderen verslaan? Ga jij de uitdaging aan? Dan ben jij een Gamechanger en is dit platform speciaal voor jou!!

Op Gamechangers kun jij verschillende challenges doen, waarmee je jouw skills kunt verbeteren. Ben jij een gamer? Doe dan mee aan de Gamechangers FIFA CUP! Ben jij een ethisch hacker? Dan hebben we nog veel meer challenges voor jou! En je kunt ook nog mooie prijzen winnen.

Blijf dus veilig thuis en Change Your Game!

Deze challenges staan voor je klaar. Welke ga jij nu doen?

Meer challenges

Naast deze vier grote challenges, kun je jezelf nog verder testen. De challenges voor gamers en hackers blijven we elke keer uitbreiden, dus kom nog eens kijken of er iets nieuws voor jou bij zit. Doe nu bijvoorbeeld:

Over Gamechangers

Je kunt tegenwoordig alles online. Je blijft via internet in contact met vrienden, school en sport en vindt er alles wat je wil. Maar niet alles op internet is veilig voor jou en anderen. Vind je het bijvoorbeeld leuk om te hacken? Om de beste gamer te worden? Om te puzzelen of codes te kraken? Zet je skills dan in voor iets goeds. Er zijn veel leuke en mooie initiatieven die jou kunnen uitdagen en waar je veel kan leren!


Let dus op als je online bent, want je bent vaak maar één klik verwijderd van cybercrime.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over wat wel en niet mag online op:

  • Ik heb iets gehackt, wat nu? Lees meer
  • Wat is allemaal strafbaar online? Lees meer
  • Zelf fouten in computersystemen ontdekken? Lees meer
  • Gebruik je hacktalent verstandig Bekijk
  • Check ook Vraag het de Politie Lees meer
  • Actueel: Politie speelt FIFA tegen jongeren Lees meer
""